Στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με θέμα την Υγιεινή Διατροφή, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης έκαναν πράξη όσα έμαθαν για το υγιεινό πρωινό και τη σημασία του.
Ετοίμασαν ένα υγιεινό πρωινό, χρησιμοποιώντας υλικά από τις τρεις κατηγορίες τροφών που αποτελούν τη βάση του ισορροπημένου πρωινού, τα γαλακτοκομικά, τα δημητριακά και τα φρούτα.
Έστησαν τους πάγκους τους τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και έδωσαν τη δυνατότητα στα μικρότερα παιδιά του σχολείου, να βιώσουν τι σημαίνει υγιεινή διατροφή αλλά και χορταστικό πρωινό!
Υγιεινό πρωινό από τα χέρια των παιδιών